Son Filmler :

Dünyanın En Tuhaf 7 Bağımlılığı


Sigara, alkol veya uyuşturucu bağımlıları kadar yaygın olmasalar da dünyada farklı şeylerin yoksunluk hallerini çeken insanlar var. İşte bazıları:
  1. 1. Tanorexia: Bronzlaşma Bağımlılığı

    Sağlıksız bir bağımlılık türü. Bu bağımlılığa sahip insanlar kömür gibi olsalar da bronzlaştıklarına bir türlü inanmıyorlar. Saatleri solaryumda geçiyor.
  2. 2. Diş Beyazlatma Bağımlılığı

    Tıpkı anorexia ve tanorexia gibi bu dertten muzdarip insanlar da dişleri inci gibi olsa da beyazladığına inanmıyorlar. Dişleri hep gözlerine kirli görünüyor. Bunun için servet harcayanlar bile var.
  3. 3. Estetik Ameliyat Bağımlılığı

    Genelde kadınlarda görülüyor. Yapılan her operasyona rağmen kendilerini bir türlü güzel bulmuyorlar ve art arda ameliyat olmaya devam ediyorlar. Sonuç hüsran oluyor.
  4. 4. Crackberry: Blackberry Bağımlılığı

    Uzmanlara göre kişilerin ellerinde telefon varken ve sürekli mesajlaşırken kendilerini önemli hissetmelerinden doğan bir bağımlılık.
  5. 5. Pagofagya: Buz Bağımlılığı

    Ağızlarında sürekli buz olsun, dişlerin arasında çevrilsin isteyen insanların bağımlılığı. Demir eksikliğinden kaynaklandığı belirtiliyor.
  6. 6. Cenaze Töreni Bağımlılığı

    Dünyada bilindiği kadarıyla sadece birkaç kişide var. Bilimsel bir adı yok. Bu insanlar cenaze törenlerine gitmeden duramıyorlar. Aralarında işini gücünü, ailesini bırakanlar bile var şehir şehir cenaze töreni aradıkları için.
  7. 7. Geofagi: Toprak Yeme Bağımlılığı

    Bazı sinirsel rahatsızlıklar, stres ve depresyon bu tarz bir bağımlılığa sebep olabiliyormuş. Ayrıca vücutta bazı minerallerin eksikliği de fiziksel nedenlerden biri.
Share this article :

Yorum Gönder

http://www.facebook.com/BBYMDN
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Film,Bilgi,ve Dahası ! - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger Template