Son Filmler :

I-Doser Hakkında Okuyun bence

Millet I-Doser'i kesinlikle tavsiye etmem. İnternette yüzlerce sitede binlerce insan övgüyle bahsediyor. Ancak bence o kadar da iyi birşey değil. Ben de kullandım bir süre, ta ki aslında bağımlılık yapmıyor denmesine rağmen bağımlılık yaptığını farkedene kadar. Elbette nikotin, kafein gibi bir bağımlılık değil. Yaptığınız zaman çok hoşunuza gidecek, kendinizden geçeceksiniz. İlk başlar 2-3 günde bir olan şey ileri günlerde gün aşırıya hatta günde 3-4 sefere çıkacak. Çok fazla eğleneceksiniz, çok fazla haz duyacaksınız. Ve gerçek hayatta haz duyduğunuz şeyler size yetmeyecek. (Daha çok alkol, daha çok orgazm, daha çok korku vs.)

Arkadaşlarınız çağıracak gel şuraya gidelim eğlenelim. Ne gerek var gitmeye, zaten bunu gitmeden de yapabilirsiniz, eğlenebilir, gülebilir, sarhoş olabilir, hatta kendinizi ilişkiye girmiş gibi hissedebilirsiniz. (Sizi yalnızlığa yönlendirecek)

Beyniniz bu dozlara o kadar çok alışacak ki artık normal yaşantınızda size güzel ve zevkli gelenler artık sıkıcı gelmeye başlayacak. Çünkü artık kapasiteniz arttı. Bunu ağrı kesici olarak düşünebilirsiniz. Ağrı kesiciyi nadiren kullanan bir insan, bir yeri ağrıdığı zaman ağrı kesici alınca ağrısı diner. Ancak sürekli olarak kullanan insanda bu etki görülmez çünkü artık vücut buna alışmıştır. Daha fazla alması gerekir. 

Kendinizi yıpratmayın, kaptırmayın, beyin dalgalarınızı alıştırmayın buna. İleride acısını çekersiniz.
Share this article :

Yorum Gönder

http://www.facebook.com/BBYMDN
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Film,Bilgi,ve Dahası ! - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger Template