Son Filmler :

En ilginç Rekorlar burda Bi baksan diyorum



Guinness rekorlarını bilmeyeniniz yoktur. İşte Guinness'te yer alan en değişik rekorlar... 
BBC'nin ünlü dizisi Doctor Who'nun baş kötüsü Dalek'in modellerinden oluşan en büyük koleksiyon İngiliz Rob Hull'a ait. 571 parçalık koleksiyonun sahibi Hull'ın Doctor Who dizisinin hayranı olduğunu söylemek ise maalesef mümkün değil.



Bataklıkta şnorkelle en uzun mesafe yüzme rekoru İngiltereli kardeşler Daniel ve Natalie Bent'e ait. Daniel erkekler triatlonunu 2 saat, 21 dakika 5 saniyede, Natalie ise kadınlar triatlonunu 2 saat 45 dakika 40 saniyede bitirmiş.



Avustralya Çobanı-Border Collie kırması Sweet Pea,"burnunun üzerinde bir bardak suyla en uzun mesafeyi yürüme" rekorunu 10 adımla gururla taşıyor.



İngiltere'nin Northampton şehrinde yaşayan Smokey isimli bu kedicik 67.7 desibelle dünyanın en yüksek sesle mırlayan ev kedisi oldu.


Chicago'da bulunan Alman restoranı Berghoff, dünyanın en uzun sosisini yapmak için yola çıktı ve sonuçta 14.4 metre uzunluğunda, 18 kilogram ağırlığında bu “eser” çıktı.



Dünyanın en küçük, el yazması eksiksiz Kur'an-ı Kerim'i sadece 2.4x1.9 santimetre boyutlarında ve 604 sayfadan oluşuyor. Kur'an sahibi Hasan Rabbo'ya da büyük-büyükannesinden miras kalmış.



Dünyanın yaşayan en yaşlı insanı ABD'li Besse Cooper, 116'ncı doğum gününü 26 Ağustos'ta kutladı.



Dünyanın yaşayan en küçük kedisi rekoru Fizz Girl'ün elinde. Bu kediciğin ağırlığı sadece 1.88 kilogram. Munchkin kedisi adı verilen bu türün doğal bir genetik mutasyon nedeniyle bacakları çok kısa oluyor.


New Jersey'de yaşayan Yorkshire terrier cinsi Lucy, 1.13 kilogramlık ağırlığıyla dünyanın en küçük köpeği.


Çin'de yaşayan Lu Ji-hao dünyanın en şişman 4 yaşındaki çocuğu olarak Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi. Ancak Lu'nun 61.6 kilogramlık ağırlığı sağlığını tehdit ettiği için doktorlar kendisine ücretsiz zayıflama terapileri önerdi.
Share this article :

Yorum Gönder

http://www.facebook.com/BBYMDN
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Film,Bilgi,ve Dahası ! - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger Template