Son Filmler :

Ali Ağaoğlu'nu Sevmek İçin 11 Sebep

Ali Ağaoğlu kuşkusuz son zamanların en popüler iş adamları arasında ilk sırada.
Peki kendisinin halk tarafından bu kadar sevilmesinin sebepleri ne? Ülkede bir sürü iş adamı var. Neden sadece Ali Ağaoğlu bu kadar tanınıyor ve konuşuluyor?  Elbette bunun belli sebepleri var. İşte onlardan bir kısmı:









1. GÜLERYÜZÜ
Ali Ağaoğlu'nu ekranlarda sürekli gülümserken görüyoruz. İnsanın içini ısıtan gülümsemesi halkın sempatisinin kazanmasının en önemli sebeplerinden biri.


2. İYİ BİR BABA OLMASI
Örnek bir baba figürü Ali Ağaoğlu. Kızına Bentley, oğluna uçak aldığı haberleri yapılıyor. Çocuklarına olan sevgisi Ali Ağaoğlu'nun gönlümüzdeki yerini yukarılara taşıyor.


3. BONKÖRLÜĞÜ
Yanında balya balya para taşıyan ünlü müteahit bu parayı süs olsun diye koymuyor cebine. Paylaşmayı, bahşiş vermeyi seviyor. 


4. OYUNCULUK YETENEĞİ
Kendi şirketinin reklamlarında daima başrolde boy gösteriyor. Oyunculuk yeteneğiyle Holywood'a göz kırpıyor. Ali Ağaoğlu'nun James Cameron veya Martin Scorsese'den teklif alması an meselesi. 


5. ŞEFFAFLIĞI
Gizlisi saklısı yok kendisinin. Bunu da her fırsatta belirtiyor. katıldığı bir programda yaptığı "Bağırsağımdaki bok bile görünür." açıklaması da bunun en büyük kanıtı.


6. REJİ BİLGİSİ
Sinan Çetin ile çektiği reklamlarda ünlü yönetmene bayağı yardımı dokunduğu aşikar. Kim bilir, belki de asıl gönlünde yatan oyunculuk değil rejisörlüktür. Holywood'a ikinci kez göz kırpış. Ancak, bu defa kamera arkasından.


7. TARİHE OLAN MERAKI
Ali Ağaoğlu tarih konusuna da gayet ilgili bir iş adamı. Boş zamanlarında dünya tarihiyle ilgili belgeseller izliyor. Biraz fazla eski vakitlerden başlamış, ama olsun.


8. OTOMOBİL TUTKUSU
Ali Ağaoğlu'nun geniş bir otomobil koleksiyonu var. Hepsi de birbirinden pahalı. Gerçek yaşı ne olursa olsun kendisini daima genç hissedenlerden. 


9. DÜNYA VATANDAŞI OLMASI
İnsan ilişkilerinde herhangi bir ayrım yapmıyor. Ayrıca, Al Ağaoğlu'nun şöhreti Türkiye ile sınırlı değil. Özellikle Orta Doğu ve Arap ülkelerinde de çok seviliyor. Genç kızların cep telefonlarında Kıvanç Tatlıtuğ'dan sonra en çok onun resimleri bulunduğu söyleniyor.


10. MÜKEMMELLİYETÇİLİĞİ
Reklamlarda gördüğümüz kadarıyla Ali Ağaoğlu daima mükemmeli arayan bir adam. Getirilen projelere, "Bu değil, o değil, bunların hiçbiri." diyerek masanın üstünden savurması bize bunu gayet açık ve net gösteriyor.


11. SPORCU KİŞİLİĞİ
Ali Ağaoğlu genç ve dinamik yapısını spora borçlu. Ekranlarda kendisini ata binerken, masa tenisi oynarken görüyoruz. Enerjisini sadece çalışarak harcamıyor. Kendisine ve zevklerine de vakit ayırıyor.


Ali Ağaoğlu daha uzun sürede medyada bolca yer bulacakmış gibi görünüyor. Bize de yapacaklarını ve söyleyeceklerini izlemek, dinlemek düşüyor.
Share this article :

Yorum Gönder

http://www.facebook.com/BBYMDN
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Film,Bilgi,ve Dahası ! - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger Template